Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Zakelijke lunch bestellen Voorburg

Bij Bakker Beertje kunt u een zakelijke lunch of een vergaderlunch bestellen en laten bezorgen in Voorburg en Den Haag. Ons team maakt iedere dag de lekkerste lunchbroodjes voor u klaar: de basis is altijd ons versgebakken brood, dat we rijkelijk beleggen met verse ingrediënten naar keuze. Als u een zakelijke lunch wilt regelen of een vergadering wilt combineren met een lunch, rekent u op ons voor de lekkerste lunchbroodjes en zoete en hartige snacks.

Wilt u uw lunch bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

Een zakelijke lunch kunt u bestellen bij ons in Voorburg

Denkt u eraan om een zakelijke lunch bestellen bij een bakker in Voorburg? U bent niet alleen welkom in onze winkel om de heerlijkste broodproducten en snacks te bestellen, we leveren deze ook graag bij u thuis of op het werk. Naast uw verse bakker voor de ontbijttafel thuis zijn we ook uw cateraar voor broodjes in regio Den Haag. U kunt bijvoorbeeld een uitgebreide zakelijke lunch, een vergaderlunch of een bedrijfslunch bestellen in Voorburg of Den Haag.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

Maak een keuze uit onze vele lunchbroodjes

U kunt niet alleen bij ons terecht als u een zakelijke lunch of een vergaderlunch wilt bestellen in Voorburg of Den Haag. Ook als u thuis wilt genieten van een heerlijke middagmaaltijd kunt u uw lunch bestellen bij ons. In het assortiment van onze broodjeszaak in Voorburg vindt u voor ieder wat wils. Of u nu houdt van hartig of van zoet en van vleeswaren of van kaas, bij ons vindt u voor iedereen iets lekkers.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Neem contact met ons op om uw vergaderlunch te bestellen in regio Den Haag

Wilt u een zakelijke lunch of een vergaderlunch bestellen in Voorburg, regio Den Haag? Dan rekent u met een gerust hart op Bakker Beertje. Laat ons weten hoe uw vergaderlunch in regio Voorburg eruit mag zien en wij gaan voor u aan de slag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Bel naar 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail naar info@bakkerbeertje.nl.