Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Sandwiches Voorburg

De lekkerste versbereide sandwiches bestelt u bij Bakker Beertje uit Voorburg, dicht bij Den Haag. Ons team bereidt smakelijke lunchbroodjes voor u met knapperig brood, heerlijke vleeswaren en frisse groenten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies uw favoriete producten uit.

Wilt u uw sandwiches bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

De lekkerste sandwiches in Voorburg vindt u bij ons

Als u op zoek bent naar een bakker in Voorburg bent u van harte welkom in onze gezellige winkel. U vindt bij ons alle broodproducten die u nodig heeft voor een rijkelijk gedekte ontbijt- of lunchtafel. Om heerlijk belegde broodjes te bestellen kunt u eveneens bij ons terecht. Dat kan niet alleen fijn zijn als u thuis bent, maar bijvoorbeeld ook als u samen wilt lunchen op het werk. Ons team bezorgt uw smakelijke bedrijfslunch graag voor u.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

Van donut tot stokbroodje

Heeft u zin in een belegd broodje gezond met kaas, knapperige sla en komkommer? We maken het met liefde voor u. Ons assortiment is zeer veelzijdig, u vindt in onze toonbank hartige en zoete bakwaren. Kies bijvoorbeeld voor een donut om uzelf te verwennen met een toetje na uw lunchbroodje. Als u ook iets wilt drinken bij uw lunch, bestel dan bijvoorbeeld een koffie to go bij ons.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Bestel uw sandwiches bij ons in Voorburg

We horen het graag als u sandwiches of iets anders wilt bestellen bij onze bakkerij uit Voorburg. Heeft u een vraag over een specifiek product? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Bereik ons telefonisch via 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@bakkerbeertje.nl.