Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Pompoenbrood kopen Voorburg

Als u pompoenbrood wilt kopen in Voorburg, rekent u op ons. Onze bakkers bereiden de lekkerste broden iedere dag vers voor u. Zo heeft u altijd versgebakken brood op de ontbijttafel en in uw lunchpakket. Bestel ons rijkelijk met pompoenpitten bestrooide pompoenbrood en laat u overtuigen!

Wilt u uw pompoenbrood bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

Heerlijk pompoenbrood kunt u bij ons kopen in Voorburg

Zoekt u een bakker in Voorburg om het lekkerste pompoenbrood te kopen? Kom langs bij Bakker Beertje en ontdek het veelzijdige assortiment van onze broodjeszaak dicht bij Den Haag. Naast pompoenbrood kunt u in onze winkel in Voorburg nog veel meer versgebakken broodproducten en zoete en hartige snacks kopen.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

U vindt bij ons ook veel andere broodsoorten

Als u net zoveel waarde hecht aan heerlijk brood bij uw ontbijt als wij, zult u zonder twijfel genieten van onze verschillende broodsoorten. In onze winkel vindt u natuurlijk vertrouwd wit en bruin brood en stokbrood, maar wij verkopen ook Duits, Turks en Marokkaans brood. Bekijk ons assortiment in onze webshop en plaats uw favorieten in enkele klikken in uw winkelmandje. Met de producten van Bakker Beertje brengt u variatie aan in uw broodmaaltijden.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Laat ons weten welk brood we voor u mogen bakken

U kunt uw versgebakken pompoenbrood online kopen, of breng een bezoek aan onze winkel in Voorburg. U bent van harte welkom! Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze winkel of ons assortiment. Stuur een e-mail naar info@bakkerbeertje.nl of bel naar 070 – 204 90 20.