Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Ontbijt in Voorburg

Heeft u zin in een uitgebreid verzorgd ontbijt en woont u in Voorburg en omgeving? Het team van Bakker Beertje bakt iedere dag vers brood voor uw ontbijt. U koopt uw brood in onze winkel of laat het bezorgen. Het is ook mogelijk om bij ons een geheel verzorgd ontbijt te bestellen.

Wilt u uw ontbijt bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

Voor uw ontbijt in Voorburg moet u bij ons zijn

Zoekt u een bakker in Voorburg om het heerlijkste brood voor uw ontbijt te bestellen en eventueel te laten bezorgen? Als u van een royaal gevulde ontbijttafel houdt, rekent u op ons. Bij ons vindt u bijvoorbeeld heerlijk pompoenbrood, rijkelijk bestrooid met pompoenpitten. Ook liefhebbers van bruin brood hebben in onze winkel genoeg keuze. Wilt u een volledig ontbijt bestellen en laten bezorgen in regio Voorburg, bijvoorbeeld omdat u iets te vieren heeft? Dat kan! Laat ons weten wat uw wensen zijn, en ons team maakt uw ontbijt met liefde voor u klaar. Uw ontbijt bestellen en laten bezorgen is bij Bakker Beertje uit Voorburg – dicht bij Den Haag – zo geregeld.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

Wij zijn er ook voor u in uw lunchpauze

In onze gezellige broodjeszaak in het hart van Voorburg kunt u ook terecht voor uw middagmaaltijd als u onderweg of aan het werk bent. Bij hebben een veelzijdig aanbod aan belegde lunchbroodjes met uw favoriete vleeswaren, salades en frisse groenten. Wilt u ook wat drinken? Bestel dan een koffie to go in uw gewenste maat, of een lekkere frisdrank om af te koelen op een warme dag.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Bestel uw ontbijt in Voorburg snel en eenvoudig

Wilt u uw ontbijt bestellen en laten bezorgen in de omgeving van Voorburg? We horen graag hoe uw ontbijt eruit mag zien. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Bel ons via 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail met uw vraag of verzoek naar info@bakkerbeertje.nl.