Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Lunch bestellen Voorburg

Wij staan voor u klaar als u lunch wilt bestellen in Voorburg en omgeving. Het ervaren team van Bakker Beertje maakt de lekkerste lunchproducten voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u na uw lunchpauze weer vol energie aan de slag gaat! Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit onze heerlijke hartige en zoete producten om uw lunch in Voorburg te bestellen.

Wilt u uw lunch bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

Uw lunch kunt u bestellen bij onze bakkerij in Voorburg

Bakker Beertje is dé bakker in Voorburg, die met liefde het lekkerste brood voor u bakt. U kunt niet alleen in onze winkel terecht om ter plekke iets te eten. Het is in onze zaak in Voorburg namelijk ook mogelijk om belegde broodjes te bestellen voor uw lunch. Wij leveren uw bestelling met plezier bij u thuis of op uw werklocatie af.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

U rekent ook op ons voor uw lunch op het werk

Wilt u uw medewerkers verrassen met een lekkere bedrijfslunch? Ons team zorgt ervoor dat u heerlijk verse broodjes en snacks ontvangt, zodat de lunchpauze een waar feestje wordt. Of u nu houdt van wit of bruin brood en van hartige of zoete producten: bij ons vindt u voor ieder wat wils. Laat het ons weten als u op zoek bent naar een cateraar in regio Den Haag met heerlijke broodjes.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Stel uw vragen direct aan ons

Kunt u niet wachten om lunch te bestellen in Voorburg? Maak dan een keuze uit ons smaakvolle assortiment en plaats uw bestelling direct. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets te vragen heeft. Bel naar 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail naar info@bakkerbeertje.nl. We helpen u graag.