Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Broodjeszaak Voorburg

Bakker Beertje is een gezellige broodjeszaak in Voorburg, dicht bij Den Haag. Bezoek onze winkel en laat u verleiden door de heerlijke geur van versgebakken brood. Onze enthousiaste medewerkers bakken iedere dag de lekkerste producten, zodat u altijd geniet van vers brood bij uw ontbijt.

Wilt u uw broodje bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

In onze broodjeszaak in Voorburg vindt u de lekkerste producten

Als u op zoek bent naar een bakker in Voorburg, staan wij voor u klaar. In ons assortiment vindt u een veelvoud aan hele broden, kleine broodjes en hartige en zoete snacks als smaakvolle tussendoortjes. U haalt uw brood en lunchbroodjes niet alleen in onze broodjeszaak in Voorburg af. Het is mogelijk om uw dagelijkse producten en belegde broodjes te bestellen, dan zorgen wij ervoor dat u er zo snel mogelijk van geniet.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

Wij regelen ook uw zakelijke lunches

Bent u op zoek naar een bakkerij om een zakelijke lunch te bestellen? Ons team stelt uw lunch volledig naar wens samen, zodat u uw zakelijke gasten een heerlijke maaltijd kunt aanbieden. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat u tijdens uw zakelijke afspraak geniet van de lekkerste broodjes en snacks. Ook als u samen met collega’s wilt genieten van een uitgebreide bedrijfslunch, rekent u op ons.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Wij heten u graag van harte welkom in onze broodjeszaak in Voorburg. Als u lunch wilt bestellen, zien wij uw bestelling graag tegemoet. Neem gerust contact met ons op om eventuele vragen te stellen. Bel naar 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail naar info@bakkerbeertje.nl. Ons team staat u met plezier te woord.