Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Broodjes van een cateraar in regio Den Haag

Heeft u een bijeenkomst en wilt u broodjes van een cateraar laten komen in regio Den Haag? Bij Bakker Beertje in Voorburg maken we dagelijks versgebakken broodproducten in allerlei soorten en maten voor u klaar, waaronder ook heerlijke belegde en onbelegde broodjes. We bezorgen uw bestelling graag voor u.

Wilt u uw broodje bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

Als u broodjes van een cateraar wilt bestellen in regio Den Haag, kan dat bij ons

U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een cateraar of bakker in Voorburg om broodjes te bestellen in regio Den Haag. Ons team maakt de broodjes voor u klaar met heerlijk verse ingrediënten. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel. Breng een bezoek aan onze broodjeszaak in Voorburg en laat uzelf verleiden door de geur van versgebakken brood.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

Gezellig lunchen met collega’s

Wilt u lunchen en genieten van onze producten? Koop uw versgebakken broodproducten in onze winkel of plaats uw bestelling via onze webshop. U kunt ook uw lunch bestellen en laten bezorgen in regio Voorburg. Als u aan het werk bent en zin heeft in een uitgebreide middagmaaltijd samen met collega’s, kunt u een bedrijfslunch bestellen en laten leveren.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Bekijk onze aanbiedingen en bestel direct

Wilt u broodjes van een cateraar bestellen in regio Den Haag? Dat kan bij ons! Neem een kijkje in onze aanbiedingen en bestel uw gewenste producten eenvoudig en snel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij helpen u graag. Bel ons via 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@bakkerbeertje.nl.