Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Belegd broodje bestellen Voorburg

In onze bakkerij kunt u online een vers belegd broodje bestellen en laten bezorgen in Voorburg (dicht bij Den Haag) en omgeving. Natuurlijk heten we u ook graag welkom in onze winkel. Wij maken lunchbroodjes met verse vleeswaren, kaas, salade en groenten: u vindt bij Bakker Beertje voor ieder wat wils. Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door ons veelzijdige en multiculturele aanbod.

Wilt u uw broodje bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

Een belegd broodje kunt u online bestellen bij onze bakkerij uit Voorburg bij Den Haag

Wij zijn uw bakker in Voorburg voor versgebakken hele broden en kleine broodjes, met en zonder beleg. Wilt u bijvoorbeeld een rijkelijk belegd broodje gezond met frisse groenten van onze bakkerij in Voorburg online bestellen voor uzelf en uw collega’s, en dit laten bezorgen in Den Haag en omgeving? Ons team maakt uw bestelling met liefde voor u klaar en bezorgt uw bedrijfslunch op tijd voor uw lunchpauze.

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

Wij hebben nog veel meer heerlijke producten voor u

U kunt bij onze winkel in Voorburg bij Den Haag niet alleen een rijkelijk belegd broodje online bestellen. In het assortiment van onze broodjeszaak in Voorburg vindt u een veelvoud aan hartige en zoete producten, die iedere ontbijt- en lunchtafel tot een waar feest maken. Kies ook eens voor onze broodjes of smakelijke sandwiches als avondeten om het uzelf makkelijk te maken. Combineer de sandwich bijvoorbeeld met een lekkere kop goedgevulde soep.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Stel uw vraag aan ons enthousiaste team

Wilt u een belegd broodje online bestellen en laten bezorgen in Voorburg of Den Haag? Dat kan. Ook als u iets anders wilt bestellen, helpt ons enthousiaste team u graag. Neem gerust contact met ons op als u iets wilt vragen. Bel ons via 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@bakkerbeertje.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.