Bestellen via Whatsapp
Bezorging in regio Voorburg
Multicultureel assortiment

Bedrijfslunch bestellen in Voorburg

Wilt u een bedrijfslunch bestellen in Voorburg en omgeving? Bij Bakker Beertje vindt u een veelvoud aan heerlijke producten, waarmee u een smakelijke bedrijfslunch samenstelt voor uw personeel. U kunt de bedrijfslunch bij ons in Voorburg in de winkel bestellen en afhalen, of wij bezorgen de producten voor u.

Wilt u uw lunch bestellen en laten bezorgen?

Naar het besteloverzicht

Een bedrijfslunch kunt u bestellen bij onze bakkerij in Voorburg

Wij helpen u graag als u op zoek bent naar een verse bakker in Voorburg voor het bestellen van uw bedrijfslunch op locatie. Geniet samen met uw personeel van een uitgebreide bedrijfslunch bestaande uit belegde broodjes, hartige en zoete snacks. De medewerkers van onze broodjeszaak in Voorburg zorgen ervoor dat u na de lunchpauze allemaal weer vol energie aan het werk kunt!

Een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto’s voor meer info

broodje gezond

Belegde broodjes

duits boerenbrood

Groot brood

spinazie strudel

Hartig

Pompoenpitten broodje

Klein brood

donut red velvet

Zoet

coca cola

Frisdrank

Ook uw lunch voor thuis bestelt u bij ons

Wij zijn niet alleen uw cateraar voor broodjes als u een bedrijfslunch op locatie wilt bestellen in regio Voorburg. Ook als u thuis wilt genieten van verse broodproducten rekent u op ons. U kunt bijvoorbeeld uw lunch eenvoudig bestellen, dan bezorgen wij het graag bij u thuis. Het is tevens mogelijk om een uitgebreide zakelijke lunch te bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en stel uw vers gebakken middagmaaltijd of bedrijfslunch samen.

Aanraders

Klik op de foto’s voor meer info

Kaascroissant

Kaascroissant

borek met gehakt vlees

Borek met gehakt

broodje gezond

Broodje gezond

simit

Simit

Plaats uw bestelling eenvoudig en snel

Wilt u een bedrijfslunch bestellen in Voorburg en omgeving, en weet u al welke broodjes we voor u mogen maken? Plaats uw bestelling dan direct, of bekijk eerst onze aanbiedingen. Wilt u iets vragen? We horen het graag. Neem telefonisch contact op via 070 – 204 90 20 of stuur een e-mail naar info@bakkerbeertje.nl.